Workshops

Op zoek naar een workshop als teambuilding? SportSpreker denkt graag met u mee en heeft daarom verschillende workshops om als sportieve activiteit samen met uw collega’s of klanten te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende teambuilding activiteiten en workshop mogelijkheden in diverse sporten, die u bij SportSpreker kunt boeken.

SportSpreker biedt diverse workshops aan die zeer geschikt zijn als teambuilding activiteiten of bedrijfsuitstap. U leert samenwerken als een hecht team en leert grenzen te verleggen.

Zo kan bijvoorbeeld Vincent Vanasch u tijdens een hockey workshop de kneepjes van het vak leren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een voetbal workshop te kiezen en het teamgevoel nog meer aan te wakkeren. Deze teamsport scoort altijd goed! En voor de echte waaghalzen is er de klimworkshop, hiermee gaat uw team een echte uitdaging aan.

Wenst u liever een persoonlijk advies over een specifieke workshop of over het organiseren van uw bedrijfsuitstap? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vind uw spreker


Budget
Maximaal

Reviews

 • Enexis

  Enexis


  "SportSpreker heeft voortdurend op een zeer prettige manier meegedacht over de beste spreker voor ons bedrijf. Het resultaat was dat wij uiteindelijk een spreker hadden die perfect bij ons paste. "
 • Amgen B.V.

  Amgen B.V.


  "Een prettige vlotte communicatie en handelen snel. SportSpreker denkt goed mee en biedt ook andere opties. "
 • T-Mobile

  T-Mobile


  "SportSpreker handelt snel en vakkundig, fijn! "
 • Hampshire Hotels

  Hampshire Hotels


  "SportSpreker schakelt snel en is flexibel. We zaten direct op 1 lijn, prettig contact. "
 • Boskalis

  Boskalis


  "Het vooraf meedenken, welke spreker bij ons het beste past, heeft bijgedragen aan een succesvol seminar, waarvoor onze dank. "
 • Bilfinger

  Bilfinger


  "Een bedrijf waar afspraak afspraak is en zowel in de voorbereiding als in de nazorg een toonbeeld van professionaliteit. "
 • Keygene N.V.

  Keygene N.V.


  "SportSpreker levert goede service vanaf het moment van de aanvraag tot na de presentatie. Goede communicatie en oog voor detail. "
 • COMPAREX

  COMPAREX


  "Goede service en communicatie. Wij zijn zeer tevreden over SportSpreker. "
 • BNP Paribas

  BNP Paribas


  "We kunnen met volle overtuiging zeggen dat de samenwerking met SportSpreker als uiterst prettig ervaren werd! "
 • CAE Aviation Training

  CAE Aviation Training


  "Al na het eerste enthousiaste contact met SportSpreker hadden we besloten om een spreker in te huren; de heldere en op maat gemaakte offerte maakte dat wij uiteindelijk ook via hen een spreker hebben geboekt. "