Workshops

Op zoek naar een workshop als teambuilding? SportSpreker denkt graag met u mee en heeft daarom verschillende workshops om als sportieve activiteit samen met uw collega’s of klanten te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende teambuilding activiteiten en workshop mogelijkheden in diverse sporten, die u bij SportSpreker kunt boeken.

SportSpreker biedt diverse workshops aan die zeer geschikt zijn als teambuilding activiteiten of bedrijfsuitstap. U leert samenwerken als een hecht team en leert grenzen te verleggen. Zo kan bijvoorbeeld Vincent Vanasch u tijdens een hockey workshop de kneepjes van het vak leren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een voetbal workshop te kiezen en het teamgevoel nog meer aan te wakkeren. Deze teamsport scoort altijd goed! En voor de echte waaghalzen is er de klimworkshop, hiermee gaat uw team een echte uitdaging aan.

Wenst u liever een persoonlijk advies over een specifieke workshop of over het organiseren van uw bedrijfsuitstap? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.