Tennisclinic

Tijdens Roland Garros in 2001 vond één van de grootste Belgische sportmomenten plaats. Het was voor het eerst dat een Belgische tennisser de finale van een grandslamtoernooi haalde. De finale werd behaald door Kim Clijsters.

Tennis is een leuke en toegankelijke sport. Het is zelfs één van de meest beoefende sporten ter wereld en is ook in België erg populair. Een tennisclinic is voor iedereen geschikt, zowel voor mensen die nog nooit een bal hebben aangeraakt, als voor mensen die dagelijks op het veld staan. Niveauverschil maakt niet uit!

  • ${result.title.rendered}

Altijd al op de tennisbaan willen staan met huidige en voormalige sterren uit de tenniswereld, zoals Sabine Appelmans, Yanina Wickmayer of Dominique Monami? Hieronder een aantal opties hoe een clinic eruit kan komen te zien:

  • Een uur durende clinic onder begeleiding van een toptennisser
  • Een uur durende rolstoeltennisclinic onder begeleiding van een toptennisser
  • Een uur durende serveerclinic van een toptennisser
  • Een 45 minuten durende clinic aangevuld met een demonstratie door een professional.

Het mogelijke aantal deelnemers voor tennisclinic is afhankelijk van het beschikbare aantal banen en begeleiders. Per baan en per begeleider kunnen maximaal tien personen deelnemen aan de clinic om de kwaliteit van de clinic te waarborgen.