Hockeyclinic

België is een hockeyland in opkomst. Onder leiding van Shane McLeod, de huidige bondscoach, heeft de Belgische nationale hockeyploeg enorme stappen gezet in de goede richting. Het absolute hoogtepunt was de gouden medaille voor de Belgische hockeymannen tijdens het Wereldkampioenschap van 2018. Mede hierdoor gaan er steeds meer jonge kinderen naar een hockeyclub.

Een hockeyclinic staat garant voor plezier en is een goede teambuildingsactiviteit. Deze familiesport kan door iedereen beoefend worden, ongeacht niveau en leeftijd. SportSpreker werkt met Belgische tophockeyers. Huidige sterren zoals Arthur Van Doren, Charlotte De Vos, Felix Denayer, Vincent Vanasch en nog vele andere hockeysterren zijn beschikbaar om je de hockeysport onder de knie te krijgen.

  • ${result.title.rendered}

 

Een hockeyclinic is op vele manieren in te vullen:

  • Een clinic van anderhalf uur waarin de basistechnieken van het spel worden geleerd
  • Een clinic van anderhalf uur voor de gemiddelde hockeyer waarbij de nadruk op de nieuwste technieken en trucs van het hockey wordt gelegd.
  • Een strafcornerclinic van een uur
  • Een hockeydemonstratie door de beste hockeyers van België

Een hockeyclinic is zeer geschikt voor grote groepen. Er kunnen op één veld maximaal 45 man deelnemen aan de clinic waarbij de groep wordt opgesplitst naar het niveau van de deelnemers.