Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wie zijn wij

SportSpreker is het online boekingskantoor uit Vlaanderen waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (oud)sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers nationaal en internationaal.

SportSpreker bemiddelt, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Wij zorgen dat elk evenement en congres een succes wordt. Dankzij een ruime ervaring in sportmarketing weten de medewerkers van SportSpreker waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt voor een presentatie, dagvoorzitterschap of bijvoorbeeld een clinic.

Staat de door u gezochte sportpersoonlijkheid niet bij ons op de site? Geen zorg, niet iedereen wil actief bemiddeld worden. Geef op het offerteformulier aan wie u zoekt en wij gaan voor u aan de slag. SportSpreker heeft ook korte lijnen met de sportpersoonlijkheid die u zoekt!

SportSpreker is onderdeel van het Nederlandse sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de site van House of Sports leest u wat u van ons kunt verwachten ondersteund met allerlei sports cases.

Ook voor sprekers uit de Nederlandse markt helpen wij graag. Neem contact op met onze collega’s van SportsSpeakers voor een advies op maat.

Vind uw spreker


Budget
Maximaal

Reviews

 • Enexis

  Enexis


  "SportSpreker heeft voortdurend op een zeer prettige manier meegedacht over de beste spreker voor ons bedrijf. Het resultaat was dat wij uiteindelijk een spreker hadden die perfect bij ons paste. "
 • Amgen B.V.

  Amgen B.V.


  "Een prettige vlotte communicatie en handelen snel. SportSpreker denkt goed mee en biedt ook andere opties. "
 • T-Mobile

  T-Mobile


  "SportSpreker handelt snel en vakkundig, fijn! "
 • Hampshire Hotels

  Hampshire Hotels


  "SportSpreker schakelt snel en is flexibel. We zaten direct op 1 lijn, prettig contact. "
 • Boskalis

  Boskalis


  "Het vooraf meedenken, welke spreker bij ons het beste past, heeft bijgedragen aan een succesvol seminar, waarvoor onze dank. "
 • Bilfinger

  Bilfinger


  "Een bedrijf waar afspraak afspraak is en zowel in de voorbereiding als in de nazorg een toonbeeld van professionaliteit. "
 • Keygene N.V.

  Keygene N.V.


  "SportSpreker levert goede service vanaf het moment van de aanvraag tot na de presentatie. Goede communicatie en oog voor detail. "
 • COMPAREX

  COMPAREX


  "Goede service en communicatie. Wij zijn zeer tevreden over SportSpreker. "
 • BNP Paribas

  BNP Paribas


  "We kunnen met volle overtuiging zeggen dat de samenwerking met SportSpreker als uiterst prettig ervaren werd! "
 • CAE Aviation Training

  CAE Aviation Training


  "Al na het eerste enthousiaste contact met SportSpreker hadden we besloten om een spreker in te huren; de heldere en op maat gemaakte offerte maakte dat wij uiteindelijk ook via hen een spreker hebben geboekt. "