Hét bureau voor sprekers uit de sport!

SportSpreker is hét online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, tv-presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

Bekijk video

De juiste spreker voor jouw evenement

SportSpreker bemiddel, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Wij zorgen dat elk evenement en congres een succes wordt. Dankzij een ruime ervaring binnen de sportmarketing weten de medewerkers van SportSpreker waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt tussen bedrijf en spreker.

Wie zijn wij

Staat de door jouw gezochte sportpersoonlijkheid niet bij ons op de site?

Geen zorgen, niet iedereen wil actief bemiddeld worden. Geef op het offerteformulier aan wie je zoekt en wij gaan voor jou aan de slag. SportSpreker heeft korte lijnen met de sportpersoonlijkheid die jij zoekt!

Een huis vol expertise

SportSpreker is onderdeel van het Nederlandse sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de site van House of Sports lees je wat je van ons kunt verwachten ondersteund met allerlei sportcases.

Ook voor sprekers uit de Nederlandse markt helpen wij graag. Neem contact op met SportsSpeakers voor een advies op maat. Of wil je jouw merk onder de aandacht brengen op een vertrouwde en authentieke manier? Neem dan contact op met onze collega Leonie Oudshoorn van Influencers of Sports. Zij denkt graag met je mee hoe jij Influencer Marketing kan inzetten voor jouw merk.

Wie zijn wij
Wij kennen onze sprekers persoonlijk en kunnen door deze kennis een juiste match vinden voor onze opdrachtgevers
House of Sports
c5afe381-4a9f-4730-8fcf-d81b4bc4bb0b
House of Sports

Onze mensen

Onze medewerkers staan je graag te woord om samen de mogelijkheden te bespreken of kom langs voor een kop koffie!

Werken bij SportSpreker

Bij SportSpreker zijn we altijd op zoek naar sportieve talenten die ons team kunnen versterken. Enthousiaste personen die in ons jonge, dynamische en ambitieuze team aan de slag willen. Past dit helemaal bij jou? Bekijk dan onderstaande beschikbare vacatures en solliciteer direct!

Staat je ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en overtuig ons waarom jij een aanwinst voor SportSpreker bent! We ontvangen graag je CV en motivatie via info@sportspreker.be t.a.v. Femke Kimpe.

Stage vacatures

Wat opdrachtgevers zeggen

Shell Chemicals Europe

SportSpreker is een prima organisatie die zorgt dat wat er is afgesproken ook werkelijk uitgevoerd wordt.

Enexis

SportSpreker heeft voortdurend op een zeer prettige manier meegedacht over de beste spreker voor ons bedrijf. Het resultaat was dat wij uiteindelijk een spreker hadden die perfect bij ons paste.

Amgen B.V.

Een prettige vlotte communicatie en handelen snel. SportSpreker denkt goed mee en biedt ook andere opties.

T-Mobile

SportSpreker handelt snel en vakkundig, fijn!

Hampshire Hotels

SportSpreker schakelt snel en is flexibel. We zaten direct op 1 lijn, prettig contact.

Boskalis

Het vooraf meedenken, welke spreker bij ons het beste past, heeft bijgedragen aan een succesvol seminar, waarvoor onze dank.