Teamcoaching en Executive Coaching

Paul Van Den Bosch

Teamcoaching en Executive Coaching

Teamcoaching
Hoe breng je een team tot maximaal rendement? Doe je dat door vooral op de teamprocessen te werken, of breng je eerst ieder teamlid tot maximaal rendement? Doe je dat door de druk op te voeren of te verminderen? Waarop leg je best de focus? Op de werkpunten of op de sterke punten van je team? Hoe geef je op een constructieve manier feedback, en wanneer doe je dat juist? Over welke specifeke skills moet je beschikken om het maximum uit je team te halen?

Dit, en nog veel meer komt bij Paul Van Den Bosch aan bod in ‘Teamcoaching’. Aangewezen voor iedere leidinggevende die het beste uit zijn/haar mensen wil halen.

Executive Coaching
Paul Van Den Bosch gelooft heel sterk dat er een onwrikbare band bestaat tussen fysieke en mentale weerbaarheid. Meer nog, het ene kan niet zonder het andere. Fysiek fitte mensen staan mentaal sterker in hun schoenen en mentaal sterke mensen kunnen ook fysiek meer aan.

Vanuit zijn jarenlange ervaring en expertise als topsportcoach, bewegingsdeskundige en mental coach zowel in de sport als in het bedrijfsleven stippelt hij samen met u een holistisch traject uit om uzelf als mens te laten groeien en uw leiderschapskwaliteiten te maximaliseren. De sessies zullen – naar keuze – zowel online al live kunnen gebeuren.

Interesse in een Teamcoaching en Executive Coaching training?