Play Your Way

Charlotte De VosDominique MonamiSabine Appelmans

Play Your Way

Achtergrondinformatie

Dominique Monami, Sabine Appelmans en Charlotte De Vos delen hun ervaring als topsportsters. Beleef met jouw bedrijf of team een ultieme dag waarbij elk aspect van topsport wordt verwerkt in leerrijke en actieve workshops. Je gaat naar huis met een rugzak vol inspiratie, ervaringen en praktische tips om met jouw team een Olympische prestatie neer te zetten.

Voor wie?

Play Your Way is  een aanrader voor elk bedrijf dat zijn medewerkers wil motiveren en hun talent en potentieel verder wil ontplooien.

Het programma

Elk bedrijf is uniek en iedereen ontwikkelt zich op een verschillende manier, vandaar Play Your Way. Vanuit deze visie worden de thema’s en focuspunten van de workshops bepaald, zodat de inhoud is afgestemd op de noden van het team. Zeer concreet delen Dominique, Charlotte en Sabine tijdens een gevarieerde, inspirerende en motiverende coaching dag hun ervaringen rond mentale fitheid, team dynamiek en fysiek welzijn.

Fysiek welzijn 
Welke voeding geeft je de juiste brandstof? Hoe houd ik mijn lichaam fit, zelfs bij een zittende job? Wat kan ik doen om me een ganse dag vitaal te voelen op het werk?
Als topsporter is je lichaam je belangrijkste tool. Maar ook in het dagelijkse leven is een gezonde levensstijl belangrijk. Tijdens de workshops delen ze hun geheimen over wat je nodig hebt om gezond te leven en topfit te blijven op de werkvloer.

Mentale kracht
Hoe ontdek ik mijn talenten? Hoe creëer ik een mentaal evenwicht? Hoe blijf ik de ganse dag mentaal alert ? Wat geeft me de juiste energie?
Een topprestatie wordt geleverd als je ook mentaal in topform bent. Op een interactieve manier leer je om elke dag vol energie en met een positieve mindset door het leven te gaan.

Team dynamiek
Wat zijn de kernwaarden van een goed functionerend team? Hoe creëer je de juiste groepsdynamiek die nodig is om doelstellingen te bereiken? Hoe zet je talent binnen een team op de juiste manier in? Wat is de rol van de coach/manager?
Als team kan je altijd meer. Maar hoe creëer je de juiste groepsdynamiek die nodig is om doelstellingen te bereiken? Dominique, Sabine en Charlotte nemen je mee achter de schermen van een Olympisch team en gaan aan de slag met de uitdagingen waar jouw team mee te maken heeft.

”Play Your Way verrast met drie sprankelende persoonlijkheden die de parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven perfect weten te schetsen en daar handig op inspelen met tips & tricks. Erg boeiend. – MARC WELLENS – CEO – DUVAL BRANDING”

 

Interesse in een Play Your Way training?