Beweging op de werkvloer

Tim De Vilder

Beweging op de werkvloer

Korte omschrijving

“Zitten is het nieuwe roken” wordt wel eens gezegd.  Maar hoe pakken we het nu juist aan om meer te gaan bewegen? Meer en meer wordt duidelijk dat ook op de werkvloer aandacht moet zijn voor meer beweging. De uitdaging ligt Tim De Vilder vooral in de praktische benadering hiervan. Na deze sessies is het duidelijk dat dit op een zeer laagdrempelige manier kan, waardoor het voor alle medewerkers haalbaar is hier aan mee te doen en de meerwaarde ervan te voelen en benutten.

Inhoud

Keuze uit een theoretische workshop rond beweging of effectieve beweegmomenten. Hierbij kan Tim volgende zaken aanbieden: Yoga, Mobiliteit & Stabiliteit, Core Training, Circuittraiing of sportspecifieke training. Tijdens deze sessies kunnen mensen van verschillend sportief niveau samen aan de slag.  Hij streeft ernaar iedereen (zowel sportief als minder sportief) mee te krijgen.

Aanpak

Op een laagdregempelige manier zorgt hij ervoor dat hij de basisprincipes van het bewegen aanleert en iedereen op zijn/haar niveau aan de slag kan. Door vooral goed te overleggen, kan hij samen met jou de juiste vorm en inhoud bepalen.

 

Interesse in een Beweging op de werkvloer training?

Sprekers die deze training geven