Be the best

Esther Vergeer

Be the best

Achtergrondinformatie Esther Vergeer en Arjan ter Linden

Esther Vergeer (zevenvoudig Paralympisch Kampioen rolstoeltennis) en Arjan ter Linden (organisatie adviseur, ondernemer, trainer en coach) hebben een programma ontwikkeld waardoor deelnemers lessen uit de topsport kunnen vertalen naar hun eigen praktijk. Verhalen, voorbeelden, theoretische modellen en praktische oefeningen vormen de basis. Nummer 1 van de wereld en 470 wedstrijden achter elkaar ongeslagen ben je niet zo maar. Dus ervaringen van ’s werelds beste rolstoeltennisster maken het inspirerend en leerzaam. Het unieke van dit programma is dat de deelnemers de lessen uit de topsport ook daadwerkelijk leren toepassen in hun eigen werk en organisatie.

Welke programma’s kun je volgen?

Workshop ‘Get ready’ – 1 dagdeel
In deze workshop word je geprikkeld, ga je nadenken en sta je stil bij eigen gewoontes. Hoe kun je ervoor zorgen dat je een aantal eigenschappen uit de topsport bij jezelf naar boven haalt? Hoe stel je heldere doelen voor jezelf en je directe omgeving? En waarom doe je eigenlijk de dingen die je doet? Bewustwording is de eerste stap naar een topsport attitude.

Training ‘Become Steady’ – 1 dag
In deze training van één dag gaan we dieper in op de vertaling van de lessen uit de topsport naar je eigen dagelijkse praktijk. En we laten je zien welke consequenties bepaalde beslissingen hebben. ‘There is always a way if you are committed’. Nummer 1 worden gebeurt niet in één dag. De juiste intrinsieke motivatie, precieze planning, het samenstellen van een goed team en het zelf creëren van de ideale omstandigheden horen bij het leveren van topprestaties.

Topsportstructuur ‘Be the Best’ – 3 dagen
In deze driedaagse training leer je voor jezelf een topsport structuur te creëren waarin er optimaal kan worden gepresteerd. Hoe blijf je grenzen verleggen als je de beste bent? Hoe blijf jij gemotiveerd na jaren lang succesvol op een bepaalde positie te hebben gestaan? Investeer in jezelf en in de mensen om je heen. Belangrijk hierin is dat er geen excuses zijn. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de resultaten. Durf je de uitdaging aan en ben je bereidt dit vast te houden? Als het antwoord hierop ja is, bieden wij je de handvatten hoe je dit bij jouw organisatie of bedrijf kunt inzetten.

Interesse in een Be the best training?