Zeb Jacobs als sprekerTalentcoördinator Royal Antwerp FC

Zeb Jacobs is een professional in de talentontwikkeling. Hij zet in op de totaaltalentontwikkeling waar “mindset” centraal staat. Zeb tracht continu het beste uit zichzelf, mensen en omgeving te halen door het creëren van een groeicultuur. Door de bestuiving van een topsportachtergrond en pedagogische scholing kijkt hij hoe we niet alleen het leervermogen en de ontwikkeling kunnen beïnvloeden op beroepsniveau, maar ook hoe we deze kunnen doorkoppelen naar het leven.

Talent is a misleading concept! Kids who believe in talent tend to lose motivation.

Inzetbaarheid

Via een nieuwe kijk op ontwikkeling, onderbouwd door talentwetenschap, tracht Zeb Jacobs antwoord te bieden op alle vragen die bijdragen tot totaaltalentontwikkeling van individu’s binnen een organisatie. Samen gaan jullie op zoek of je een vaste- of groeicultuur hebt binnen je organisatie, welke invloed dit heeft en of jullie dit kunnen ombuigen. Hij neemt je mee in een zoektocht naar het ontwikkelen van een uitdagende, motiverende en lerende omgeving waar individu’s het beste uit zichzelf kunnen halen, zich kunnen ontwikkelen en door-ontwikkelen als werknemer, maar vooral als mens.

Biografie

Zeb Jacobs is opgegroeid binnen de topsportwereld. Als jonge voetballer heeft hij zijn secundair doorlopen op de topsportschool. Hij genoot van zijn opleiding bij R.Antwerp.FC en KV Mechelen en doorliep de nationale jeugdelftallen U15 / U16. Wanneer een doorbraak uitbleef koos hij om te studeren en zich te verdiepen in coaching en talentontwikkeling. Zeb coachte onder andere de jeugdteams van KV Mechelen en is momenteel actief als talentcoördinator waar hij samen met een team van trainers instaat voor de individuele ontwikkeling binnen de jeugdopleiding. Daarnaast is hij de mede-oprichter van Skills & Brains, een organisatie die talent benadert vanuit totaaltalentontwikkeling met als peilers: Cognitie, technische voetbalvaardigheden en het kind achter de speler.

Eigenschappen

  • Humor
  • Zakelijk
  • Ondernemend
  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Interactief
  • Innovatief

Hoogtepunten
Zeb Jacobs

  • Oprichting Skills & Brains: 2017
  • Aanstelling Talentcoördinator bij R.Antwerp.FC: 2018

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.