Yves Verbeeck als sprekerKinesitherapie, Oosters Manueel therapeut, Relaxatietherapeut

Yves Verbeeck is heel zijn leven al gepassioneerd door het wonder van beweging en heling. Al snel had hij door dat er meer was dan we met het oog kunnen zien. Als kinesist specialiseerde hij zich in relaxatie en oosterse manuele therapie en ontdekte het begrip ‘qi’, energie. Na letterlijk tienduizenden uren oefenen met richtlijnen van ervaren Meesters ontdekte hij dat energie de bouwsteen is van materie. Hij ontwikkelde een toegankelijk systeem, ‘Energetic Body Training’ met toepassingsmogelijkheden in gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, sport, ondernemen,…  EBT heeft dus veelzijdige implementatiemogelijkheden vanuit hetzelfde vertrekpunt.

Je ware comfortzone: een energetische zee van mogelijkheden.

Inzetbaarheid

De ruimte rondom ons waarin we leven is verre van leeg. We leven in een zee van niet-voorgevormde energie waar alles mogelijk is. Elke atoom bestaat uit 99,99% energie. Je boort dus een heel grote bron aan door de juiste technieken toe te passen. Specifieke richtlijnen zorgen ervoor dat je deze bron aanwendt om te bewegen. Omdat energie de basis is van alles, is de inzetbaarheid heel groot.

Sporters zijn zich meer bewust van hun talenten en hoe ze deze kunnen ontplooien. Zowel de voorbereiding, de prestatie op zich als de recuperatie verlopen optimaal. In de bedrijven worden werknemers zich meer bewust van wie ze zijn en wat hun specifieke talenten zijn. Ze werken efficiënter, meer gefocused en creëren zelf een sfeer van onderlinge samenhorigheid. Iedereen wordt er beter van als we als groep beter presteren, een win-win-win dus. Je gezondheid preventief versterken. Vooral de kwaliteit van de energie waar je cellen in ‘baden’, bepaalt de gezondheid van de cel. Je kan zelf kiezen je aandacht te richten op een helende kwaliteit en zo het positief effect ervaren op je gezondheid. Meer informatie over zijn workshops en keynotes vind je hier: Speeches Yves Verbeeck

Biografie

Als kind was Yves altijd aan het bewegen. Sporten als basketbal en tennis waren zijn favorieten. Tot tennisellebogen hem dwongen het over een andere boog te gooien. Door de vele behandelingen bij de kinesist werd zijn interesse gewekt voor het beroep.

Al snel zag en ervaarde hij dat er meer was tussen hemel en aarde. Als gedreven persoon volgde hij extra opleidingen zoals relaxatietherapie, oosterse manuele therapie, tai chi leraar en oefende dagelijks gedurende meer dan 25 jaar met richtlijnen van internationaal erkende Meesters zowel in binnen- als buitenland. In 1990 begon hij een eigen praktijk en in 1995 startte hij een tai chi school. . Yves  besefte dat hij werk moest maken van een  systeem om de diepe principes van ontspanning en energie toegankelijk te maken.  Energetic Body Training is gebaseerd op verschillende opleidingen, 25+ jaar ervaring en heel veel training. Hij schreef twee boeken: ‘Kracht in ontspanning’ en ‘Leef ontspannen vol energie’, over de innerlijke kracht die in ieder van ons verscholen ligt en hoe je vanuit deze kracht beweegt en leeft.

Het is een volledig systeem dat de natuurlijke principes in ieder van ons terug wakker maakt waaronder het feit dat je voor het grootste deel energie bent, dat je invloed uitoefent op je lichaam, dat alles onderling verbonden is en dat we elkaar willen helpen en ondersteunen.

Hij geeft individuele begeleiding, workshops ( van ½ dag tot een week) en (interactieve) voordrachten.

Eigenschappen

  • Humor
  • Zakelijk
  • Ondernemend
  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Interactief
  • Innovatief

Hoogtepunten
Yves Verbeeck

  • Lancering boek ‘Kracht in ontspanning’, 2010
  • Lancering boek ‘Leef ontspannen vol energie.’, 2013
  • Uitgeven van het boek ‘Insights of a gentle warrior’ ter nagedachtenis van Meester M. Martello, 2014

Mensen die Yves Verbeeck leuk vinden hebben ook interesse in:

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.