Tessa Wullaert

Voetbalster

Tessa Wullaert
De kracht van deze spreker
  • Doorzettingsvermogen
  • Internationaal
  • Inspirerend
Talen :
  • Nederlands

Voetbalster Tessa Wullaert is één van de sterren van de huidige generatie Red Flames, het nationale voetbalelftal. Momenteel speelt ze bij Manchester City WFC. Tessa won reeds tweemaal de vrouwelijke Gouden Schoen, 2016 en 2018. Als publiek figuur met een groot bereik tracht Tessa ook haar steentje bij te dragen. Ze is ambassadrice van de Special Olympics. Met dit initiatief wil ze iedereen die sport beoefend een warm hart toe dragen.

  • Moments forts

Tessa is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van een vraag-antwoord interview.  Daarnaast kan je Tessa steeds contacteren om clinics te komen geven rond het functioneren in een topsportklimaat, het omgaan met prestatiedruk en werken in een internationaal teamverband. Tot slot is ze beschikbaar om voetbaltechnische workshops te geven.

Biografie

Voetbalster Tessa Wullaert is één van de sterren van de huidige generatie Red Flames, het nationale voetbalelftal. In 2015 tekende Tessa voor de Duitse topclub VFL Wolfsburg, waarna ze in 2018 naar Manchester City trok. In de zomer van 2017 nam ze met de Red Flames voor het eerst deel aan het EK in Nederland.

Ondanks haar jonge leeftijd, 26 jaar oud, heeft Tessa alreeds een mooi internationaal palmares weten op te bouwen : 2x Beker van België , 1x kampioen Belgische 2de klasse, 1x kampioen BeNe league, 1x speelster van het jaar BeNe league, 1x topschutter BeNe league, 1x Gouden Schoen Sparkle, 2x Gouden Schoen België, 2x Beker van Duitsland en 1x kampioen van Duitsland.

Als publiek figuur met een groot bereik tracht Tessa ook haar steentje bij te dragen. Ze is ambassadrice van de Special Olympics. Met dit initiatief wil ze iedereen die sport beoefend een warm hart toe dragen.

Hoogtepunten

  • Winnen van de dubbel (Duitse beker en landstitel) met VFL Wolfsburg 2017
  • Deelname aan het EK in Nederland met de Red Flames 2017
  • Winnaar Gouden Schoen 2016 en 2018

Impressie van deze spreker

Boek Tessa Wullaert nu als spreker