Sebastien Bellin

Voormalig basketbalspeler en overlevende van de terroristische aanslag in Zaventem

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Mentale weerbaarheid
  • Omgaan met tegenslagen
Talen :
  • Frans
  • Engels

Sportliefhebbers kennen hem misschien als professionele basketballer. Sebastien Bellin heeft 15 jaar lang op het hoogste niveau van het Europese basketbal gespeeld, zowel in Italië als in grote Belgische clubs. Nadat hij in 2012 een punt achter zijn carrière had gezet, hielp hij bij de lancering van een fantastische startup die geautomatiseerde videotechnologie voor de basketbalwereld ontwikkelde en op de markt bracht. Op 22 maart 2016 was hij klaar om in te checken toen twee bommen afgingen in wat de aanslagen van Brussels Airport werden.

Een kogel verbrijzelde zijn rechterheup waarbij Sebastien Bellin veel bloed verloor en het scheelde niet veel of hij verloor bijna zijn beide benen. Dankzij zijn mentale en fysieke kracht stelde hij zich in staat om de situatie waarin hij beland was te overwinnen en te overleven. Sebastien Bellin besloot deze tweede levenskans in het leven voluit te grijpen en probeert nu die ingesteldheid maximaal te verspreiden. Hij probeert met zijn boodschap zoveel mogelijk mensen te inspireren. Heel nederig is Sebastien Bellin op zijn eigen inspirerende kruistocht!

Fear is the ultimate illusion holding us back each day
  • Moments forts

In zijn motiverende toespraak neemt Sebastien Bellin je mee in zijn emotionele en fysieke reis. Hij laat je zien hoe hij uit de rand van de dood is gekomen en hoe hij zichzelf heeft herbouwd met behulp van zijn vier pijlers van het leven. Dit resulteerde in een leven met nog meer passie, een nieuw gevonden duidelijkheid en een unieke kijk op het leven. Een echte inspirerende sessie!

Gewoon WOW!

De speech van Seb was verrassend, ontroerend en zeer motiverend. Zowel privé als voor het bedrijfsleven.

Biografie

Hoogtepunten

Impressie van deze spreker

Boek Sebastien Bellin nu als spreker