Sandra Bekkari

Voedingsdeskundige en auteur van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’ en ‘Fast Food’

De kracht van deze spreker
  • Gewoonteverandering
  • Praktische én haalbare tips & tricks
  • Motiverend en inspirerend
Talen :
  • Nederlands

Nooit meer diëten. Dat is de boodschap die voedingsdeskundige Sandra Bekkari al sinds 2008 met veel enthousiasme uitdraagt. Dankzij haar no-nonsense Sana-methode, haar lekkere en toegankelijke (gezins)recepten en een succesvolle lezingentournee wist Sandra al honderdduizenden Vlamingen warm te maken voor gezonde voeding én meer beweging. Het resultaat is een totaalpakket: een gezond gewicht op de weegschaal, maar ook een betere immuniteit, meer mentale veerkracht en eindelijk weer dat frisse, energieke gevoel.

Een gezonde levensstijl heeft niets te maken met ‘volhouden’, ‘streng zijn’ of ‘op je tanden bijten’. De sleutel is: oprecht genieten van gezond eten en bewegen. En dat kan je leren.
  • Moments forts

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari, bekend van de Sana-methode en bestsellerauteur van de reeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’, weet als geen ander dat het geheim van een gezonder leven niet schuilt in een hongerdieet of een strenge sapkuur, maar wél in duurzame gedragsverandering. Dat is dan ook haar missie: vrouwen en mannen deskundig begeleiden naar een leuke, lekkere én gezonde levensstijl. Een levensstijl die hen zodanig veel energie en plezier oplevert, dat ze nooit meer terug willen naar hun oude, ongezonde gewoonten.

Maar: hoe verander je nu je vastgeroeste eetpatroon? Hoe leer je écht te genieten van gezonde voeding en van bewegen? Wat als je ‘zondigt’? Voor welke valkuilen kijk je uit? Hoe maak je van een goed voornemen een diepgewortelde gewoonte die je niet meer kan of wil missen? Met andere woorden: hoe zet je theorie om naar de échte praktijk? Zodat je nieuwe levensstijl voor honderd procent past bij jouw dagelijkse en drukbezette leven? Deze en nog veel meer praktische kwesties komen aan bod, tijdens een lezing van Sandra Bekkari.

Als ervaren voedingscoach inspireert en motiveert Sandra Bekkari je om je gezondheid in eigen handen te nemen en je levensstijl duurzaam aan te pakken. Bovenop haar doeltreffende Sana-methode serveert ze je dan ook een heleboel onmisbare tools en praktische tips, die je helpen én motiveren om het roer blijvend om te gooien.

Biografie

Al meer dan 25 jaar helpt voedingsdeskundige Sandra Bekkari mensen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Haar unieke insteek? De Sana-methode: een eenvoudige en effectieve methode om vrouwen en mannen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder eet- en beweegpatroon, terwijl ze volop kunnen blijven genieten van lekker eten. Sandra was jarenlang zelf actief als voedingscoach en werkt nu samen met Sana-coaches: een netwerk van 35 voedingsdeskundigen en diëtisten met een eigen praktijk.

Sandra Bekkari is auteur van o.a. de bestsellerreeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’, was te zien op VTM met haar eigen kookprogramma ‘Open Keuken’ en tourt sinds 2008 doorheen Vlaanderen met praktisch geïnspireerde lezingen over gezonde voeding, het opbouwen van een nieuwe levensstijl en het proces van gedragsverandering dat daarbij komt kijken.

Hoogtepunten

  • Auteur bestsellers ‘Nooit meer diëten’ en ‘Fast Food’. Reeds meer dan 600.000 verkochte exemplaren.
  • Healthy tv-chef VTM en Vitaya
  • Heeft al vele duizenden mensen begeleid naar een gezonde levensstijl via presentaties, workshops…

Impressie van deze spreker

Boek Sandra Bekkari nu als spreker