Saartje Vandendriessche

Schermgezicht VRT en Presentatrice 'Op de man af'

De kracht van deze spreker
  • Doorzettingsvermogen
  • Mentale weerbaarheid
  • Inspirerend
Talen :
  • Nederlands

Saartje Vandendriessche is sinds 2005 een bekend schermgezicht van de VRT. Tegenwoordig presenteert ze het programma ‘Op De Man Af’ waarbij ze het iedere week in een sportieve uitdaging opneemt tegen een bekende man. Verder bracht ze al twee succesboeken uit: ‘Altijd Energie’ en ‘Tough Body Strong Mind’. Zelf liep Saartje Vandendriessche jarenlang rond met vermoeidheid. Ze wilde hier iets aan veranderen. In haar zoektocht ontdekte ze dat het een maatschappelijk probleem is waar velen last van hebben. Saartje Vandendriessche haar ervaringen brachten haar naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (onze mindset).

Wie goed wil presteren op het werk, heeft daarvoor energie nodig.
  • Moments forts

Tough Body Strong Mind
Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren. Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er wel degelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’, heeft haar geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam. Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen ... hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

Boost Your Energy
De research voor het boek ‘Altijd Energie’ leerde Saartje dat moeheid een maatschappelijk probleem is. In het westen schenken we te weinig aandacht aan – wat in het oosten bekend staat als KI - onze levensenergie. Haar ervaringen en zoektocht naar wat energie nu precies is, bracht haar tot de fundamenten: voeding-beweging-slaap én – belangrijk - onze mindset.

Ze neemt jullie daarom met veel plezier mee door de zoektocht naar energie en helpt graag bij het blootleggen en activeren van je nieuwe energieke leven

Biografie

Saartje Vandendriessche haar presentatiewerk begon in 2002 bij jongerenzender TMF. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Zij presenteerde ook de VT4-kusttour. Sinds 2005 is Saartje te zien als omroepster bij Eén. In 2018 presenteerde Saartje haar eigen programma Op De Maf Af waarin ze het elke week opneemt tegen een bekende man. Daarbij gaat ze een sportieve, avontuurlijke uitdaging aan gekozen door haar mannelijke opponent. Daarnaast is Saartje auteur van de succesvolle boeken 'Altijd Energie' en 'Tough body Strong mind'.

Hoogtepunten

  • Schermgezicht VRT
  • Auteur succesboeken 'Altijd Energie' en 'Tough Body Strong Mind'
  • Presentatrice 'Op De Man Af', seizoen 1 en 2

Impressie van deze spreker

Boek Saartje Vandendriessche nu als spreker