Saartje Vandendriessche als sprekerSchermgezicht VRT en Presentatrice 'Op de man af'

Saartje Vandendriessche is sinds 2005 een bekend schermgezicht van de VRT. Tegenwoordig presenteert ze het programma ‘Op De Man Af’ waarbij ze het iedere week in een sportieve uitdaging opneemt tegen een bekende man. Verder bracht ze al twee succesboeken uit: ‘Altijd Energie’ en ‘Tough Body Strong Mind’. Zelf liep Saartje jarenlang rond met vermoeidheid. Ze wilde hier iets aan veranderen. In haar zoektocht ontdekte ze dat het een maatschappelijk probleem is waar velen last van hebben. Haar ervaringen brachten haar naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (onze mindset).

Wie goed wil presteren op het werk, heeft daarvoor energie nodig.

Inzetbaarheid

Heb je last van energiedips? Van een moeheid die je niet meteen kan verklaren? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Wie zijn doelen wil realiseren, gemotiveerd wil blijven werken en altijd wil blijven evolueren op de werkvloer heeft daarvoor ENERGIE nodig. Laten we stoppen met moe te zijn, daarvoor zijn we niet op deze wereld gezet. Weg met de druk en de stress die ons blokkeren. We moeten niet ‘overleven’ maar ‘leven’. Met de nodige portie HUMOR worden de do’s en don’ts vakkundig uitgelegd. Haar ervaringen brachten Saartje naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (onze mindset). Op deze 4 levels gaat ze werken tijdens haar presentatie ‘Boost your Energy’, want wie meer energie wil, zal ook wel wat inspanningen moeten leveren. Meer informatie over haar keynote vind je hier: Keynotes Saartje Vandendriessche

De lezing kan ook steeds gecombineerd worden met een bootcamp gebaseerd op de IKM methode (inzet karakter en motivatie). Dit is een bootcamp met volle overgave, waarbij iedereen alles zal moeten geven.

Biografie

Saartje Vandendriessche haar presentatiewerk begon in 2002 bij jongerenzender TMF. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Zij presenteerde ook de VT4-kusttour. Sinds 2005 is Saartje te zien als omroepster bij Eén. In 2018 presenteerde Saartje haar eigen programma Op De Maf Af waarin ze het elke week opneemt tegen een bekende man. Daarbij gaat ze een sportieve, avontuurlijke uitdaging aan gekozen door haar mannelijke opponent. Daarnaast is Saartje auteur van de succesvolle boeken ‘Altijd Energie’ en ‘Tough body Strong mind’.

Eigenschappen

  • Humor
  • Zakelijk
  • Ondernemend
  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Interactief
  • Innovatief

Hoogtepunten
Saartje Vandendriessche

  • Schermgezicht VRT
  • Auteur succesboeken 'Altijd Energie' en 'Tough Body Strong Mind'
  • Presentatrice 'Op De Man Af', seizoen 1 en 2

Mensen die Saartje Vandendriessche leuk vinden hebben ook interesse in:

Kim Gevaert inspirerende spreker

Kim Gevaert

Voormalig Olympisch Kampioen Atletiek

Bekijk profiel Offerte aanvragen
Ann Wauters spreker

Ann Wauters

Kapitein van de Belgian Cats en Co-founder van SmartMind

Bekijk profiel Offerte aanvragen

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.