Maxim Wouters als sprekerTalentontwikkelaar Skills & Brains

Maxim Wouters is als talentonwikkelaar actief binnen het elite jeugdvoetbal. Hierbij probeert hij met zijn eigen organisatie Skills & Brains in te zetten op een brede ontwikkeling van kinderen die verdergaat dan enkel voetbal. Door middel van gerichte coaching en de juiste stimuli probeert hij de kinderen te leren omgaan met tegenslagen, doelen stellen en opvolgen, emoties herkennen…

Inzetbaarheid

Maxim probeert de hedendaagse ontwikkeling van voetballers/sporters te begrijpen. Laat u meenemen in de wonderbaarlijke reis van talentontwikkeling. Leer welke factoren een cruciale rol spelen, welke denkfouten onze kijk op talent beïnvloeden en hoe we deze kunnen ombuigen. Leg de link met andere aspecten als sport en pas deze principes toe op zaken zoals opvoeding, coaching van medewerkers, je eigen (professionele) leven, … Meer informatie over zijn lezing vind je hier.

Wat te denken van het creëren van een groeimindset? En hoe kunnen we leervermogen train- en meetbaar maken? Zoeken we wel echt naar de high potentials of laten we ons misleiden door vroege high performers? Antwoorden op al de vragen (sport)talentontwikkeling worden beantwoord met wetenschappelijke inhoud, praktisch bewezen nut en een hele dosis inzetbare tips & tricks!

Biografie

Maxim Wouters is als talentonwikkelaar actief binnen het elite jeugdvoetbal. Hierbij probeert hij met zijn eigen organisatie Skills & Brains in te zetten op een brede ontwikkeling van kinderen die verdergaat dan enkel voetbal. Dit doet hij enerzijds vanuit zijn achtergrond in de psychologie (professionele bachelor), anderzijds vanuit een continue bijscholing rond deze topics. Daarnaast zet hij fel in op de breintraining, waarbij spelers geprikkeld worden om hun cognitieve functies te verbeteren. In het clubleven is Maxim twee jaar actief geweest bij YR KV Mechelen als teamcoach is het 5v5, 8v8 en 11v11 alsook als physical coach. Sinds 2018 – 2019 vervult Maxim een gelijkaardige functie bij R Antwerp FC. Hier staat hij in voor de ontwikkeling van de u11 spelers en is hij talentcoach bij u13 – u16 waarbij hij specifieke trainingen geeft op maat van de spelers.

Eigenschappen

  • Humor
  • Zakelijk
  • Ondernemend
  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Interactief
  • Innovatief

Hoogtepunten
Maxim Wouters

  • 2016: in dienst als teamtrainer bij YR KV Mechelen op elite niveau
  • 2016: behalen van Trainer B / UEFA B diploma
  • 2018: overstap naar R Antwerp FC

Mensen die Maxim Wouters leuk vinden hebben ook interesse in:

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.