Luc Apers

Presentator, Moderator en reclame/televisiestem

Luc Apers
De kracht van deze spreker
  • Dynamisch
  • Enthousiast
  • Gepassioneerd
Talen :
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Luc Apers is één van de stemmen op internationale en nationale topsportmomenten in het veldrijden en recreatieve loop evenementen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme, juiste schwung, animo en feel good vibes becommentarieert Luc live wielerwedstrijden en (recreatieve) sportevenementen. Ook televisiecommercials en billboards als voice-overs zitten in zijn portfolio. Presenteren in het bedrijfsleven is dagdagelijkse kost aangezien hij een fulltime Sales rol binnen de IT sector combineert met zijn passie voor presentatiewerk.

  • Moments forts

Luc voelt zich als een vis in het water als er gemodereerd, gepresenteerd of gefaciliteerd dient te worden. Strak in het pak en puur zakelijk, of los, joviaal en sportief waar en wanneer dat kan. Presentatie van een sportevenement, een gala of een bedrijfsgebeuren? Het past perfect bij zijn opleiding, ervaring, skills en strengths. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn gedetailleerde voorbereiding zorgt ervoor dat elk evenement omgetoverd wordt tot een succes. Bovendien is Luc meertalig en kunnen presentaties of speakerwerk ook in het Nederlands, het Engels en het Frans.

Biografie

Geïnspireerd door de winst van Greg Lemond en de begeleidende commentaar van Mark Uytterhoeven en Mark Vanlombeek in de Tour van 1989, begon Luc aan zijn opleiding tot sportjournalist. Luc combineert de journalistieke en communicatieve opdrachten met een fulltime job als Sales in de IT-sector en werkzaam bij multinational Microsoft. De laatste jaren is hij bijzonder actief in de wielersport als speaker voor tal van internationale top veldritten (Ethias crossen, Telenet Superprestige, wereldkampioenschappen masters,...). Zijn enthousiasme en spontaniteit werken erg aanstekelijk gedurende de grotere recreatieve events. (Dwars door Hasselt, The Antwerp & Brussels 10 Miles, Urbain Trails, Spartacus Run,...). Zijn aangename timbre, in combinatie met een sterk arsenaal aan woordenschat komen ook tot zijn recht in voice-over voor televisiecommercials en billboards.

Hoogtepunten

  • Sport speaker Ethias Crossen seizoen 2018-2019 en 2019-2020
  • Sport speaker Telenet Superprestige seizoen 2019-2020
  • Voice over televisie commercials/bilboard Pauwels Sauzen en BK veldrijden Antwerpen 2019-2020

Impressie van deze spreker

Boek Luc Apers nu als spreker