Johan De Keyser

Dream Team Development Expert

Johan De Keyser
De kracht van deze spreker
  • Prikkelend
  • Interactief
  • Humor
Talen :
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Zoek jij naar een gedreven spreker die zijn publiek kan prikkelen met boeiende thema’s, dan ben je bij Johan De Keyser aan het juiste adres. Hij schuwt de interactie en de moeilijke onderwerpen niet. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips om ze meteen uit te proberen in hun dagelijkse realiteit. ‘Food for thought and action’. Een absolute aanrader.

Every dream needs a team, every team needs a dream
  • Moments forts

Johan De Keyser is inzetbaar voor het geven van lezingen, workshops en trainingstrajecten. Interactie met het publiek en een gezond evenwicht tussen ernst en humor zijn het handelsmerk van deze zeer inspirerende en ervaren spreker.

‘Hoe bouw je een dreamteam?’
Gebaseerd op zijn boek 'Bouw je Dreamteam', dat in 2018 bij LannooCampus verscheen, geeft Johan je een paar prikkelende inzichten en een aantal handige tools mee om je mensen met meer plezier efficiënter te laten samenwerken. Daarbij staat het ontwikkelen van de vier teamkwaliteiten: ’te vertrouwen zijn’, ‘expressief kunnen zijn’, ‘afspraken maken en aansprakelijk houden’ en ‘monitoren’ centraal.

‘Verhelderend Leiderschap’
Hoe kan je een coachende met een directieve leiderschapsstijl combineren, waardoor dwarsliggers weer onder de sporen gaan liggen en jouw organisatie opnieuw richting het realiseren van geweldige dromen dendert? Dat legt Johan De Keyser je graag uit tijdens een no-nonsense keynote.

‘Verhelderend communiceren’
Problemen kan je best niet meer oplossen, volgens de auteur van het boek 'Bouw je dreamteam'. Je kan beter al die lastige situaties tot op het bot uitklaren en ontdekken uit welke mogelijkheden je kan kiezen om er op een andere manier mee om te gaan.

‘De kracht van gezonde humor’
Humor kan ontwapenend én verbindend zijn. Je krijgt een bredere kijk op hét communicatiemiddel bij uitstek 'humor'. En je leert hoe hoog (of laag) je H.Q. is. Dit Humor Quotiënt wordt tijdens de lezing gemeten en je krijgt een aantal tips om in een uitstekende humorconditie te geraken.

‘Waanzin’
Een interactieve en beklijvende (avond)voorstelling van 100 minuten over de magische remedie tegen de dagelijkse waan. Op zoek naar zin en zen. Een onvergetelijke voorstelling met ‘zelfzorg’ en ‘veerkracht’ als centrale thema’s.

Verder is het ook mogelijk om zijn boek 'Bouw je Dream Team' via ons te verkrijgen. Dit kan wellicht leuk zijn om mee te geven op het einde van de avond/dag? De prijs per boek is €25.

De webinar met Johan was bijzonder inspirerend!

Concreet, gegrepen uit het echte leven, en meteen toegepast op de eigen werksfeer. Heel veel kunnen uitputten met voldoende inspiratie

Biografie

Johan De Keyser is team development expert en keynote speaker met een paramedische achtergrond als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige. In 1997 richtte hij Essento op. Sindsdien brengt hij, als gedreven trainer en ervaren coach, mensen naar hun krachtige essentie. Dit zowel in het onderwijs, de zorgsector als het bedrijfsleven.

Als expert in trainen met humor en via een opleiding aan de Funiversity van Lafayette (San Francisco) werd hij de eerste Humoroloog van de Benelux. En in zijn vrije tijd is Johan een allround sporter die van wat uitdaging houdt. Als niet gediagnosticeerd ADHD’er zijn trainen voor wat marathons, een voetbalploegje coachen of intense spinning sessies enkele van zijn bezigheden.

In zijn voordrachten prikkelt hij dus met alle plezier zijn publiek om op een andere manier naar de realiteit te kijken.

Hoogtepunten

  • Boeklancering ‘Bouw je Dreamteam’ bij LannooCampus 2018
  • Eerste Marathon 2016
  • Elk team dat hij mag coachen tijdens een traject

Impressie van deze spreker

Boek Johan De Keyser nu als spreker