Jack van Gelder als sprekerPresentator en ondernemer

Jack van Gelder behoorde jarenlang tot de vaste gezichten van het sportprogramma Studio Sport. Sinds 1976 is Jack voor de NOS verslaggever bij de Olympische Zomerspelen. Daarnaast is Jack de vaste radioverslaggever bij (inter)nationale topvoetbalwedstrijden en wedstrijden van het Nederlands elftal. Voor de publieke omroep presenteerde Jack van Gelder tal van andere programma’s zoals Ter Land Ter Zee en in de Lucht. Verder presenteerde hij vele malen de verkiezing van de Nederlandse versie van Voetballer van het Jaar, het Unicef gala en de Grote club show. Daarnaast heeft Jack van Gelder ook een passie voor mode. Sinds begin de jaren ’90 heeft hij met een paar vrienden het casual kledingmerk For Fellows opgericht. In een paar jaar tijd is For Fellows uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd herenmodemerk, dat zowel in Nederland als in België verkocht wordt. Jack was algemeen directeur van dit kledingmerk. Daarnaast is hij een mede-eigenaar van het chocolademerk ‘Chocoloco’, een online aanbieder van chocolade als relatiegeschenk of cadeau. Sinds 2000 is Jack van Gelder goodwill ambassadeur van de stichting Cliniclowns. In september 2015 ging Jack aan de slag bij Sport 1/Ziggo Sport waar hij onder andere het Champions League programma voor zijn rekening nam.

Inzetbaarheid

Jack van Gelder is inzetbaar als moderator en voor presentaties waarbij hij als geen ander weet om bij iedere bijeenkomst de juiste sfeer te scheppen en het evenement interactief te maken. Jack stemt zijn opdrachten altijd van te voren goed af met de opdrachtgevers, hierdoor kan hij op maat gemaakt werk leveren.

Eigenschappen

  • Humor
  • Zakelijk
  • Ondernemend
  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Interactief
  • Innovatief

Reviews
Jack van Gelder

  • "Door de inhoudelijke tips en tricks van Jack van Gelder, werd onze workshop sportcommentaar een stuk professioneler" - KNVB

Mensen die Jack van Gelder leuk vinden hebben ook interesse in:

+ALT Koen Gonnissen

Koen Gonnissen

Managing partner Mentally Fit Europe

Bekijk profiel Offerte aanvragen
Sebastien Bellin Speaker

Sebastien Bellin

Former professional basketplayer and survivor of the terrorist attack at Zaventem

Bekijk profiel Offerte aanvragen
Marc Lammers spreker

Marc Lammers

Voormalig bondscoach hockeymannen

Bekijk profiel Offerte aanvragen
+ALT Rene van der Gijp

René van der Gijp

Voormalig voetballer en analist Voetbal International

Bekijk profiel Offerte aanvragen

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.