Evy Gruyaert

Radio- en televisiepresentatrice

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Motivatie
  • Vitaliteit
Talen :
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Evy Gruyaert begon haar carriere als radio- en tv presentatrice. Als presentatrice van het programma ‘Vlaanderen Sportland’ ging ze de uitdaging aan om tien kilometer hard te gaan lopen. Haar ervaringen gebruikte ze later om een podcast op te zetten om beginnende lopers te helpen. Hierna ontwikkelde Evy Gruyaert ook nog de ‘Yoga met Evy App’.

Don’t be afraid to fail, be afraid not to try
  • Moments forts

Evy Gruyaert is inzetbaar voor een keynote 'Start 2 Run – Hardlopen met Evy' over hoe het allemaal begon, welke impact het had op haar persoonlijk leven en hoe ze zelf sport integreerde in haar drukke en variabele agenda. Ze benadrukt het belang van beweging. Met haar tips & tricks integreer je perfect voldoende beweging in je dagelijkse routine. Evy Gruyaert haar methodes zijn praktisch, toegankelijk en voor iedereen toepasbaar.

Daarnaast is Evy Gruyaert inzetbaar voor een workshop 'Yoga met Evy'  over hoe Yoga in haar leven kwam, welke invloed het heeft op haar persoonlijk leven en welke voordelen ze ervaart van een deugddoende yogasessie. Deze workhops kunnen aansluitend ook een introductieles in Yoga bevatten voor maximaal 25 personen per sessie.

Biografie

Evy Gruyaert startte haar carrière als radiopresentator bij Radio Donna (voorloper MNM) en tv presentatrice bij één. In het kader van een tv programma in 2006 op één, “Vlaanderen Sportland”, bouwde ze zelf in enkele weken tijd op naar haar eerste tien km. Haar eigen ervaringen werden als inspiratie gebruikt om een podcast te ontwikkelen om beginnende lopers te begeleiden naar de eerste vijf km en 10km. De podcast kreeg in 2013 een nieuw jasje in de vorm van een gratis app beschikbaar in de app stores. Sindsdien registreerden reeds meer dan 1.000.000 gebruikers zich op de Start 2 Run en Hardlopen met Evy (NL) app en komen er dagelijks nieuwe gebruikers bij.

Na een knieblessure in 2009 moet Evy spijtig genoeg tijdelijk een pauze nemen van het lopen en ontdekt ze Yoga als revalidatiesport. Jaren later blijft Yoga naast lopen deel uitmaken van haar beweegpatroon. In 2016 brengt Evy Gruyaert, in samenwerking met Energy Lab, de Yoga met Evy app op de markt met daarin diverse yogalespakketten die de drempel tot het ontdekken van Yoga verlagen en iedereen de mogelijkheid geven om Yoga te beoefenen waar en wanneer ze willen.

Hoogtepunten

  • Boek 'Start to run met Evy Gruyaert: fit en gezond in 10 weken' 2008
  • Lancering 'Start 2 Run' App 2013
  • Lancering 'Yoga met Evy' App 2016

Impressie van deze spreker

Boek Evy Gruyaert nu als spreker