Charlotte De Vos

Voormalig hockeyster

De kracht van deze spreker
  • Humor
  • Interactief
  • Teamplayer
Talen :
  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Charlotte De Vos, jarenlang het gezicht van de Belgische vrouwenhockeyploeg, was gedurende 14 jaar aanvoerder van de Nationale Hockeyploeg ‘de Red Panthers’. Samen met de ploeg nam ze deel aan de Olympische Spelen in Londen en de Wereldkampioenschappen in Den Haag. In 2014 zette ze een punt achter haar carrière als hockeyster. Doorheen de jaren kwam ze in aanraking met edelstenen. Ze raakte erdoor gefascineerd en begon haar eigen webshop ‘Lucky Rocks’. Het idee van Lucky Rocks is om mensen te inspireren om in hun kracht te staan en elkaar hierbij te ondersteunen. Naast Lucky Rocks is Charlotte ook actief als coach en begeleidt ze mensen die op zoek zijn naar de missie in hun leven.

Mensen hebben elkaar nodig om als team beter te worden en samen het hoogst haalbare te kunnen bereiken
  • Moments forts

Charlotte ontdekte dankzij haar ervaring als tophockeyster en aanvoerster van een ploeg dat ze graag mensen inspireert en coacht. Ze weet als geen ander hoe hard mensen elkaar nodig hebben om als team beter te worden en samen het hoogst haalbare te kunnen bereiken. Hierdoor deelt ze haar ervaringen om teams te ondersteunen bij de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen en inspireert hun om te volharden in hun droom. Daarnaast is ze bereid voor het geven van hockeyworkshops waarbij ze de deelnemers aanspoort het beste uit zichzelf te halen.

Biografie

Charlotte De Vos, jarenlang het gezicht van de Belgische vrouwenhockeyploeg, begon al op vijfjarige leeftijd met hockey. Gedurende 14 jaar was ze aanvoerder van de Nationale Hockeyploeg ‘de Red Panthers’. Samen met de ploeg nam ze deel aan de Olympische Spelen in Londen, wat gegarandeerd één van haar hoogtepunten uit haar topsportcarrière was. Charlotte speelde in de Nederlandse competitie voor de hockeyclub Oranje Zwart te Eindhoven. In 2014, na de wereldkampioenschappen, zette ze een punt achter haar prachtige carrière als hockeyster. Doorheen de jaren kwam ze in aanraking met edelstenen. Ze raakte erdoor gefascineerd en begon haar eigen webshop ‘Lucky Rocks’. Het idee van Lucky Rocks is om mensen te inspireren om in hun kracht te staan en elkaar hierbij te ondersteunen. Naast Lucky Rocks is Charlotte ook actief als coach en begeleidt ze mensen die op zoek zijn naar de missie in hun leven. In 2016 nam ze deel aan het televisieprogramma Eeuwige Roem, waar ze net voor de finale afviel en zo een vierde plaats behaalde.

Hoogtepunten

  • Olympische Spelen Londen 2012
  • Wereldkampioenschappen Den Haag 2014
  • 14 jaar aanvoerder van de Nationale Hockeyploeg ‘de Red Panthers’ 2000 - 2014

Impressie van deze spreker

Boek Charlotte De Vos nu als spreker