Zomervakantie komt eraan, ga naar buiten!

De zomervakantie staat voor de deur. Hoewel het weer soms niet op de afspraak is, beginnen we aan het warmste en leukste seizoen van het jaar! Voor veel mensen de ideale gelegenheid om te ontwaken uit hun winterslaap en hun actieve leven een boost te geven. De zomer is immers de ideale periode om aan de slag te gaan met je eigen fitheid en gezondheid door buiten te gaan sporten.

Voor werkgevers is het de ideale periode om werknemers te motiveren om meer te bewegen buiten. Dit draagt bij tot het welzijn en de gezondheid van het personeel op de werkvloer. Hierdoor valt er veel winst te boeken op gebied van Human Resources en is deze investering in jouw personeel het zeker en vast waard. Maar hoe pak je dit aan?

Een buitenclinic als meerwaarde in de zomer

Op zoek naar een incentive ter motivatie? Of wil je jouw personeel aan het bewegen krijgen? Denk dan zeker eens een leuke clinic met een bekend sportgezicht! Trek er al fietsend op uit met wielerlegende Johan Museeuw, trap penalties tegenover ‘El Sympatico’ Jean-Marie Pfaff of leer de beginselen van hockey met Charlotte De Vos. Het voordeel van deze workshops is dat ze buiten plaatsvinden! Haal collega’s eens achter hun werkplaats uit en stimuleer een gezondere levensstijl, het groepsgevoel en samenhorigheid door middel van deze sportieve workshops.

Motiveer je personeel met aansprekende keynotes

Inspireer de werknemers binnen je bedrijf met een interessante keynotespeaker en een boeiend verhaal. Ideaal om je werknemers belangrijke lessen bij te leren over thema’s zoals voeding, gezondheid, vitaliteit en sporten op de werkvloer. Of je ze nu iets wilt bijbrengen over één van deze onderwerpen of over omgaan met stress en talentontwikkeling: SportSpreker combineert de juiste spreker met het juiste onderwerp voor ieder bedrijf of organisatie.


Neem voor de mogelijkheden zeker contact op met ons!