Voor jou enkele brandend actuele keynotes door vakspecialisten

People- en changemanagement zijn nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De wereld evolueerde al snel, maar de crisis verhoogde het tempo nog meer. Niet veranderen is gelijk aan stilstaan. Investeren in je team en je mensen zal de sleutel zijn om de nabije toekomst te overleven. Het uitwisselen van kennis en ervaring met kwaliteitsprekers op topniveau leidde al vaak tot verrassende inzichten. Onze sprekers zorgen gegarandeerd voor succes met een inspirerende keynote.

Meer info? Ons team staat klaar om je te adviseren. Info en boekingen: 038/ 08 15 73 en info@sportspreker.be

 

Cedric Dumont: ‘Empower success in disruptive times’
Keynotes Cedric Dumont

The ways companies, from small to big organisations, operate and work are going to change. The world was already changing rapidly, but the crisis accelerated it. Someone that is going to succeed in a post-coronavirus-world will need to be able to adapt to ever-evolving workplaces, have the ability to continuously update and refresh their skills and create a growth and owner’s mindset. “Professionals with strong skills in leadership, including how to bring out the best and inspire teams as well as encourage collaboration, will be in demand. Investing in your team and PEOPLE will be key to survive in the near future.” – Cedric Dumont

Key messages “from evolution to revolution”:
1. Dealing with stress.
2. Creating resilience in times of crisis and bouncing back.
3. Transformational leadership: embrace change, create growth mindset and agility in a very fast changing work environment.

 

 

Marc Herremans: ‘Kaartspel van het leven’
Marc Herremans Keynote

Soms krijg je goeie kaarten toebedeeld, soms krijg je er slechte. Hoe surf je op die golf van emoties, hoe ga je om met al die veranderingen en druk die we op ons levenspad tegenkomen. De kaarten die je in het leven krijgt toebedeeld kan je niet kiezen, hoe je er mee speelt is wel in jouw handen. Het mogen spelen met het kaartspel van het leven is een absoluut voorrecht. Elke tegenslag doorheen het leven is een kans om er sterker uit te komen.

Marc Herremans spreekt vanuit zijn hart over hoe tegenslagen of extreme veranderingen geen einde hoeven te zijn maar wel een kans op weg naar beter. Marc neemt je mee in  zijn boeiende verhaal waarbij teamwork, geloof in de toekomst en het niet verliezen van de essentie centraal staan. Vanuit het hart.

 

 

Marc Lammers: ‘Elke crisis is een kans’
Marc Lammers

Marc Lammers inspireert je op energieke wijze dat elke crisis een kans is zolang je je verantwoordelijkheid maar pakt, want verantwoordelijkheden krijg je niet, verantwoordelijkheden neem je. We kunnen in deze tijd allemaal kijken naar wat er NIET is en wat NIET goed gaat, of je kijkt naar wat er wél is en waar we invloed op kunnen hebben. Deze keuze maakt het verschil tussen winnaars en verliezers. Op vele zaken hebben we nu geen invloed, maar ’t is wel zoals het is. Het is op dit moment jouw nieuwe werkelijkheid en we weten niet hoe lang deze werkelijkheid nog duurt. Dus pas je aan aan deze nieuwe werkelijkheid, wees agile, werk samen en wees innovatief.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad. Waarom wachten op betere tijden als je die zelf kan creëren?

 

 

Koen Gonnissen: ‘Veerkracht in pittige tijden’
+ALT Koen Gonnissen speaker

Als we kijken naar succesvolle atleten, hebben ze één ding gemeen: het vermogen om te vallen en weer op te staan, steeds opnieuw. Veerkrachtige mensen tonen aan vaker gelukkig te zijn, minder gestrest en succesvoller in het leven te staan. Hoe we reageren op stressvolle gebeurtenissen is de sleutel. Het goede nieuws is dat veerkracht een vaardigheid is die je kan leren!

In deze interactieve sessie, licht Koen Gonnissen de voordelen uit van het bouwen van mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid en neemt hij de deelnemers mee op weg naar veerkracht. De hele webinar of live keynote bevat krachtige voorbeelden vanuit de sport- en bedrijfswereld die de theorie kleur geven. Met live polls meet Koen de groepsveerkracht en zorgt hij voor veel interactie.