Verleg je grenzen als topsporter en streef je dromen na

Als je wilt groeien als persoon moet je het aandurven om je eigen grenzen op te zoeken en deze continu te verleggen. Wil je graag je dromen verwezenlijken? Ben jij bereid om hiervoor het beste van jezelf te geven? Het gaat altijd gepaard met nieuwe uitdagingen aangaan, die je op onbekend terrein brengen. Spannend, maar tegelijkertijd ook beangstigend.

Durf de comfortzone te verlaten

De comfortzone is bekend, veilig en vertrouwd. Geweldig toch? Het enige nadeel is dat je niets bijleert en nooit nieuwe dingen zal ontdekken. De comfortzone is safe, maar zeer beperkt voor je eigen ontplooiing als persoon. Durf op zoek te gaan naar nieuwe prikkels, verlaat je veilige wereld en probeer iets nieuw! Door je bloot te stellen aan nieuwe ervaringen en uitdagingen gaat er een heel nieuwe wereld voor je open.

Stel duidelijke doelen, stap voor stap

Je wilt je grenzen verleggen? Wat zijn je ambities? Wat wil je bereiken? Maak geen fouten door halsoverkop te starten. Eerst nadenken over waar je naartoe wil en het opmaken van een uitgebreide en lange termijn planning is cruciaal om je doelen te bereiken. Het is zoals de uitspraak luidt: “Rome is niet gebouwd op één dag”. Ook een topatleet die zijn grenzen wilt verleggen doet dit niet op één dag. Het werkt enkel als de atleet er met volledige toewijding en overtuiging staat.

Een topsporter kent alles over grenzen verleggen. Wil je als bedrijf groeien en je werknemers bijstaan om boven zichzelf uit te groeien? Hun grenzen te verleggen? Dan is het wellicht interessant om eens een inspirerende spreker uit te nodigen.

Zo neemt Marc Sluszny, extreme sporter, je mee op een ontdekkingsreis, een tocht naar persoonlijke groei, beter presteren en excelleren. Zijn kennis is niet alleen een theorie of een wetenschap, het is een manier van leven. Dankzij moed, doorzettingsvermogen en focus slaagt Marc erin, keer op keer, zijn uitdagingen en dromen te verwezenlijken. Hij tracht zijn fysieke en mentale grenzen te verleggen door middel van extreme sporten. Met meer dan 30 jaar ervaring als sporter en mental coach is hij een veel gevraagd spreker en deelt Marc met groot enthousiasme zijn kennis. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!