Verleg je grenzen als topsporter en streef je dromen na

Als je wilt groeien als mens, coach, werknemer of ouder, dan moet je het aandurven om je eigen grenzen op te zoeken en deze continu te verleggen. Wil je graag je dromen verwezenlijken? Ben jij bereid om hiervoor het beste van jezelf te geven? Het gaat altijd gepaard met nieuwe uitdagingen aangaan, die je op onbekend terrein brengen. Spannend, maar tegelijkertijd ook beangstigend.

De comfortzone is bekend, veilig en vertrouwd. Geweldig toch? Het enige nadeel is dat je weinig bijleert en geen nieuwe dingen zal ontdekken. Durf op zoek te gaan naar nieuwe prikkels, verlaat je veilige wereld en probeer iets nieuw! Door je bloot te stellen aan nieuwe ervaringen en uitdagingen gaat er een heel nieuwe wereld voor je open.

Je wilt je grenzen verleggen? Wat zijn je ambities? Wat wil je bereiken? Maak geen fouten door halsoverkop te starten.  Ook een topatleet die zijn grenzen wilt verleggen doet dit niet op één dag. Het werkt enkel als de atleet er met volledige toewijding en overtuiging staat. Een topsporter kent alles over grenzen verleggen. Wil je als bedrijf groeien en je werknemers bijstaan om boven zichzelf uit te groeien? Hun grenzen te verleggen? Dan is het wellicht interessant om eens een inspirerende spreker uit te nodigen.

Zo neemt Cedric Dumont, ‘De man die kan vliegen’,  je mee op ontdekkingsreis. Als manager moet je je comfortzone durven verlaten. Goed leiderschap is gebaat bij out-of-the-box-denken. Cedric Dumont leert u hoe dat kan, want niemand tast meer de grenzen af van wat mogelijk is dan hij. In zijn keynotes, seminaries en trainingsprogramma’s gebruikt Cedric technieken uit extreme sporten en de prestatie psychologie om te leren focussen en berekende risico’s durven nemen. Met zijn inzicht en ervaring leert Cedric hoe managers hun mensen beter kunnen motiveren, nauwer leren samenwerken en open staan voor verandering. Hij maakt zijn programma’s op maat van de behoeften van de klant.