Stagiair gezocht: februari – juni 2020

Omschrijving SportSpreker
SportSpreker is hét grootste online boekingskantoor in de sport en werkt voor en met meer dan 100 bekende sportpersoonlijkheden. Bij SportSpreker kunnen topsporters, coaches en presentatoren geboekt worden voor diverse commerciële activiteiten zoals lezingen, openingen, sportclinics en reclamecampagnes. SportSpreker werkt dagelijks met prominenten uit de sport als: Sven Nys, Kim Gevaert, Seppe Smits, Maarten Vangramberen en Saartje Vandendriessche.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair sportmanagement, marketing of communicatiemanagement. Werkzaamheden die hierbij horen zijn onder andere het zoeken van nieuwe salesmogelijkheden, het generen van leads en het optimaliseren van de online marketing. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je proactief nieuwe klanten en sprekers benadert. Je moet het als een uitdaging zien om de sprekerswereld op de Belgische markt zo groot en professioneel mogelijk te maken.

Gewenst profiel
Je bent enthousiast, leergierig en communicatief sterk. Gestructureerd werken is een pré. Je durft initiatief te nemen, denkt in oplossingen en hard werken doe je graag. Je neemt graag verantwoordelijkheden. Verder vind je een goede werksfeer belangrijk en kan je omgaan met stressvolle situaties. Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

  • – Teamplayer
  • – Flexibel
  • – Ondernemend
  • – Communicatief sterk in beide landstalen: Nederlands en Frans
  • – Sportgek

Wat bieden wij
Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met gepassioneerde collega’s van onder andere de Nederlandse afdeling SportsSpeakers en Influencers of Sports. SportSpreker is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. Je start in februari 2020 (datum is bespreekbaar) en loopt een fulltime stage van 4 maanden.

Locatie
Ouderkerk a/d Amstel, Nederland

Ben jij enthousiast en denk jij dat deze stage je op het lijf is geschreven? Dan ontvangen wij graag je onderbouwde motivatie. Stuur je CV en motivatie naar Nele Coucke via info@sportspreker.be