STAGE SportSpreker – september 2017 tot februari 2018

SportSpreker is het grootste online boekingsbureau van België voor bekende sportpersoonlijkheden. SportSpreker bemiddelt tussen topsporters, coaches en presentatoren voor diverse commerciële activiteiten zoals lezingen, sportclinics en reclamecampagnes. SportSpreker is het zusterbedrijf van sprekersbureau SportsSpeakers dat onderdeel is van sportmarketingbureau House Of Sports, wat gevestigd zit in Ouderkerk a/d Amstel in Nederland. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar.

SportSpreker is op zoek naar een stagiaire die het team ondersteunt op het gebied van (online)marketing en sales. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a. het doen van sales/verkoop van sprekers, research naar nieuwe sprekers, het updaten van de website SportSpreker.be, het schrijven van nieuwsbrieven en het optimaliseren van de social-media kanalen.

Heb jij creatief en ondernemend talent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat je hart sneller kloppen voor de sport? Dan is dit de perfecte stageplaats voor jou.

Gewenst profiel:
– Bovenmatige interesse in sport
– Communicatief vaardig (zowel gesproken als geschreven zeer sterk)
– Ervaring met Photoshop en Moviemaker
– Creatief
– Nauwkeurig
– Harde werker
– Teamplayer
– Commercieel talent
– Saleservaring
– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Kennis van de Belgische markt
– Ondernemend en pro-actief

Je start per 1 september 2017 (de datum is bespreekbaar) en loopt een fulltime stage van 5-6 maanden. Hiervoor ontvang je een basis stagevergoeding.

Ben jij enthousiast en denk jij dat deze stage op het lijf is geschreven? Dan ontvangen wij graag je onderbouwde motivatie. Stuur je CV en motivatie naar Dorian Driessen via info@sportspreker.be