STAGE SportSpreker – februari 2019 tot juni 2019

SportSpreker is het grootste online boekingsbureau van België voor bekende sportpersoonlijkheden. We bemiddelen tussen topsporters, coaches en presentatoren voor diverse commerciële activiteiten zoals lezingen, sportclinics en reclamecampagnes. SportSpreker is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar.

SportSpreker is op zoek naar een stagiair die het team ondersteunt op het gebied van (online)marketing en sales. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a. het doen van sales en research, het updaten van de website SportSpreker.be, het schrijven van nieuwsbrieven en het optimaliseren van de social-media kanalen.

Heb jij creatief en ondernemend talent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat je hart sneller kloppen voor de sport? Dan is dit de perfecte stageplaats voor jou.

Gewenst profiel
– Bovenmatige interesse in sport
– Communicatief vaardig (zowel gesproken als geschreven zeer sterk)
– Creatief
– Nauwkeurig
– Harde werker
– Teamplayer
– Commercieel talent
– Kennis van de Belgische markt
– Ondernemend en pro-actief

Je start in februari 2019 (datum is bespreekbaar) en loopt een fulltime stage van 4 maanden. Hiervoor ontvang je een basis stagevergoeding.

Ben jij enthousiast en denk jij dat deze stage je op het lijf is geschreven? Dan ontvangen wij graag je onderbouwde motivatie. Stuur je CV en motivatie naar Nele Coucke via info@sportspreker.be