De meerwaarde van een spreker uit de atletiekwereld

Professioneel actief bezig zijn in de atletiekwereld vergt veel mentale kracht. Iedere dag maken topsportatleten talloze opofferingen, iedere dag opnieuw moeten ze hun houden aan een strak trainingsschema en strikt dieet en het risico op blessures loert altijd om de hoek. Enkel mensen met een ijzeren karakter houden dit vol en slagen als professioneel atleet. Een gastspreker afkomstig uit de atletiekwereld kan je veel bijbrengen over hoe je moet omgaan met druk, presteren, stress, doorzetten en doelen bereiken. Op een inspirerende manier geven ze je als SportSpreker keynotes over deze onderwerpen gebaseerd op hun eigen ervaringen.

Kim Gevaert
Kim Gevaert was een succesvol Belgisch sprintster op de 60, 100 en 200 meter. Tijdens haar carrière kon ze 27 Belgische titels op haar palmares schrijven. Jarenlang trainde ze in teamverband. Dankzij de kracht en de sterke punten van het team, werd ze met de Belgische estafetteploeg Olympisch Kampioene op de 4×100 meter. In haar verhaal geeft Kim het publiek mee hoe dit mooie resultaat tot stand kwam en hoe ze een sterk team konden creëren. Daarnaast vertelt ze op een inspirerende manier hoe je perfect kan samenwerken en dezelfde doelen achterna kan gaan.

Eline Berings
Eline Berings is nog steeds actief als Belgische hordeloopster. Op haar erelijst staan 10 Belgische kampioenschappen en één Europese indoortitel. Daarnaast leerde ze de andere kant van topsport kennen. Tot tweemaal toe raakte Eline zwaar geblesseerd waardoor ze de Olympische Spelen miste, haar profcontract verloor en haar sponsorcontracten afliepen. Ze gaf haar droom echter niet op en vocht terug op karakter. Als SportSpreker geeft ze presentaties met betrekking tot de sportpsychologie zoals de weg naar succes, omgaan met falen en intrinsieke motivatie in een wereld van presteren.

Tia Hellebaut
Voormalig meerkampster en hoogspringster Tia Hellebaut beleefde een buitengewoon seizoen in 2008. Ze behaalde eerst de wereldtitel en niet veel later kroonde ze zich tot Olympisch kampioene in het hoogspringen op de Olympische Spelen van Peking. Twee keer werd ze tijdens haar carrière moeder en evenveel keer maakte ze een geslaagde comeback in de topsport dankzij haar ijzeren wilskracht. Tia geeft nu lezingen en presentaties over hoe je kan omgaan met druk, de samenwerking kan bevorderen en hoe je strategische keuzes moet maken.

Geïnteresseerd in een inspirerende keynote van Kim Gevaert, Eline Berings of Tia Hellebaut? Neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden.