SportSpreker Online is live!

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een nieuw concept, gefocust op een volledige online beleving. De voorbije maanden konden vele evenementen niet plaatsen vinden vanwege corona en werden verschoven of  gecanceld. Via SportSpreker Online is er altijd zekerheid dat jouw event kan doorgaan! 

SportSpreker Online biedt verschillende mogelijkheden om jouw event tot een online succes te maken. Laat jouw klanten, medewerkers of andere genodigden via een persoonlijke link hun eigen online experience ervaren.

Wist je dat:

  • Wij een volledige online event experience aanbieden?
  • Er verschillende studio opties zijn?
  • Wij verschillende (live) interactie mogelijkheden aanbieden met zowel de spreker als het publiek?
  • De studio volledig gepersonaliseerd kan worden in eigen huisstijl?
  • Je tot 45.000 klanten en relaties (internationaal) kan uitnodigen?

Het is mogelijk om diverse interactiemogelijkheden te integreren om zo extra beleving te creëren aan jullie online vergadering, work-out, presentatie, quiz of een Q&A. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een video of poll die uitvergroot wordt op het scherm. Daarnaast kan de spreker de kijkers ook zien en live in gesprek gaan met één of meerdere van de kijkers die uitvergroot in de studio te zien zijn. Zo lijkt het net alsof je met z’n allen in één ruimte zit.

Kortom, wil jij zekerheid dat een belangrijke meeting, presentatie, toespraak of evenement kan doorgaan? Dan is SportSpreker Online dé oplossing! Onze sprekers zijn voorbereid om hun presentatie te geven zoals jullie van ze gewoon zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op!