SportSpreker in de ogen van Sabine Appelmans

“SportSpreker betekent voor mij in één woord ‘INSPIREREND’. Ze zijn professioneel en geven goed advies mee dankzij hun jarenlange ervaring. Voor mij is SportSpreker ideaal! Ze leggen contact met de klant en maken correcte en duidelijke afspraken waardoor ik me volledig kan focussen op de inhoud van mijn presentaties en het speechen.”

Wat is de meerwaarde van jouw verhaal voor een bedrijf?
“Ik kan mensen op een enthousiaste manier inspireren om volop ergens voor te gaan en via voorbeelden uit mijn tenniscarrière leg ik de link met het bedrijfsleven. Ik vertel over de mooie en de moeilijke momenten en de lessen die ik daaruit geleerd heb. Ik hoop op deze manier mensen te laten nadenken over hun eigen keuzes en hun doelen in het leven.”

Hoe groot is volgens jou de kans dat België het haalt tegen Frankrijk op de Davis Cup en vervolgens voor het eerst in de geschiedenis de Davis Cup wint?
“De Belgische Davis Cup ploeg heeft ons de voorbije jaren al een paar keer verrast met mooie onverwachte overwinningen, dus hopen en duimen we voor nog eentje. Het zou echt historisch zijn! De Fransen hebben een groot aantal topspelers, maar Goffin staat in de top 10 en kan tegen iedereen winnen. Daarnaast heeft Darcis al bewezen dat hij in de Davis Cup boven zijn niveau uitstijgt. We hebben een ploeg die bereid is om alles te geven in een Davis Cup ontmoeting, er zal dus hard gestreden worden voor de trofee.”