De meerwaarde van een moderator op jouw event

Binnenkort een bedrijfsevent? Schakel dan een ervaren moderator in om alles in goede banen te leiden.

Gespreksleider
Een moderator is de geknipte persoon die zonder moeite publieke evenementen aan elkaar kan praten. Omdat zij er professioneel mee bezig zijn, weten ze perfect wat er van hen verwacht wordt en hoe ze zich moeten voorbereiden naargelang iedere opdracht. Gasten verwelkomen, personen aankondigingen houden, het leiden van discussies en een korte nabespreking. Dit is routine voor een ervaren presentator.

Professionele uitstraling
Een moderator is niet alleen het publieke gezicht van een event, maar ook vaak het aanspreekpunt voor journalisten en overige media. Een dagvoorzitter die presenteert met passie en gevoel voor humor geeft jouw event een professionele uitstraling.

Bekend gezicht en vertrouwde stem
Een sportpresentator biedt wellicht een meerwaarde aan ieder event omdat dit voor het publiek een eyecatcher is. Iedereen kent bijvoorbeeld Maarten Vangranberen van Sporza. Een andere belangrijke factor is herkenbaarheid. Een vertrouwde en duidelijke stem zoals die van Aster Nzeyimana, bekend van radio en televisie, stelt mensen op hun gemak.

Geïnteresseerd om eens  een ervaren moderator in te zetten op jouw event? SportSpreker biedt bekende presentatoren aan uit de sportwereld die op humoristische en inspirerende wijze jouw dag aan elkaar praten. Kijk zeker eens hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.