Lente- en zomerseizoen: Ideaal voor clinics!

De lente staat weer voor de deur. De dagen worden weer langer, de bloesems gaan binnenkort bloeien en er komen terug bladeren aan de bomen. Maar het is vooral eindelijk terug aangenaam om buiten te vertoeven! Lopen, voetballen, fietsen… Noem maar op. Ideaal weer voor een clinic! Wil je jouw personeel of team extra motiveren om te sporten, de samenwerking te bevorderen of hen nieuwe competenties aanleren? Dan is een clinic echt iets voor jullie!

Fietsclinics

Ooit al eens gedroomd om een levende wielerlegende te ontmoeten en zelf met hem de baan op te gaan? Boek dan Johan Museeuw of Sven Nys en geniet van een geweldige ervaring met jouw team of medewerkers. Een unieke teambuilding of incentive om nooit meer te vergeten!

Voetbalclinics

Nationale sport nummer één is natuurlijk voetbal. Probeer penalty’s te scoren tegenover strafschoppenspecialist en nationale held Jean-Marie Pfaff. Ontdek je torinstinct dankzij de tips van Wesley Sonck, Luc Nilis en Johan Boskamp of krijg begeleiding van toptrainers zoals Franky van der Elst, Eric Gerets en Aad de Mos. Wil je de dames ook de voetbalkriebels geven? Denk dan eens aan Red Flame en topspeelster van Wolfsburg Tessa Wullaert.

Hockeyclinics

Hockey wint steeds meer en meer aan populariteit in België. Samenwerken en plezier maken staan centraal bij deze sport. Een ideaal concept dus voor een  teambuilding. Bekende Red Lions zoals keeper Vincent Vanasch, Emmanuel Stockbroekx of voormalig gezicht van de hockeyvrouwen Charlotte De Vos zijn de geknipte personen om jouw bedrijf aan het hockeyen te krijgen!

Niet de sport gevonden die je zocht?
Geen nood. Wij bieden ook atletiek-, klim-, tennis-, volleybal-, boks-, zwem– en zeilworkshops aan met de bekendste namen uit Vlaanderen. Voor meer informatie kan je altijd hier terecht!