Haal een frisse blik binnen! Inspiratie voor jouw organisatie

Er bestaan meerdere vormen en stijlen van leiderschap. Sportcoaches en managers kiezen vaak een stijl waar zij zich goed bij voelen en die tot resultaten leidt. Benieuwd welke vormen van leiderschap zij hanteren? Eens door een andere bril kijken naar je business of werkveld leidt vaak tot nieuwe inzichten. We stellen je graag enkele van onze sprekers met verrassende ideeën voor.

Meer info? Ons team staat klaar om je te adviseren. Info en boekingen: 038/ 08 15 73 en info@sportspreker.be

 

Jan De Schepper en Paul Van Den Bosch: ‘ConneXion’
Paul Van Den Bosch en Jan De Schepper

Sterke managers weten om te gaan met de nieuwste vorm van disruptie in onze technologische samenleving: die van het leideschap. Ze behalen resultaten in de meest complexe omstandigheden, kunnen vereenvoudigen én verandering leiden. Hiervoor connecteren ze met hun mensen op het hoogste niveau. Zo benutten ze de combinatie van human endigital maximaal.

In ‘ConneXion’ ontrafelen Jan De Schepper en Paul Van Den Bosch zeven paradoxen die ons bedrijfsleven vandaag kenmerken en hoe je daar als leider op inspeelt. Die paradoxenkennen, leren ‘sportief denken’ en technologie kunnen verbinden met de human touch, is de basis voor een toekomstgericht leiderschap.

 

Johan De Keyser: ‘Verhelderend Leiderschap’
Johan De Keyser

Johan De Keyser is team development expert en keynote speaker met een paramedische achtergrond als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige. In 1997 richtte hij Essento op. Sindsdien brengt hij, als gedreven trainer en ervaren coach, mensen naar hun krachtige essentie. Dit zowel in het onderwijs, de zorgsector als het bedrijfsleven. Hoe kan je een coachende met een directieve leiderschapsstijl combineren, waardoor dwarsliggers weer onder de sporen gaan liggen en jouw organisatie opnieuw richting het realiseren van geweldige dromen dendert? Dat legt Johan De Keyser je graag uit tijdens een no-nonsense keynote.

 

Koen Gonnissen: ‘Storm time =  team time: The power of remote teamcoaching’
+ALT Koen Gonnissen speaker

Hoe houd je je werknemers gemotiveerd terwijl je fysiek op afstand zit? Het was voor veel managers al niet makkelijk om hun teams te coachen voor corona, maar nu de meeste mensen van thuis uit werken wordt het coachen van en leidinggeven aan hun team vaak uitdagender. Nieuwe ongeschreven regels gaan gelden, want we hebben nog nooit in een lange en bedreigende situatie als deze geleefd.

Hoe kan je de energie, motivatie, betrokkenheid en toewijding van jouw team op afstand meten? En hoe pas je jouw leiderschap aan? Micro-management is inmiddels achterhaald, want als mensen vanuit huis werken, heb je geen controle van minuut tot minuut. Het enige wat een manager ziet is de output van de mensen, dus moet je leren vertrouwen, ‘Trust is the new currency’. In deze coach de manager workshop reikt Koen Gonnissen praktische tools aan waar managers de volgende dag met hun teams mee aan de slag kunnen.

 

 

Ronald Gaastra: ‘Coach to win’
Ronald Gaastra

Ronald Gaastra heeft een indrukwekkende carrière als sportcoach van topsporters achter de rug, waaronder Brigitte Becue, Frederik Deburghgraeve en Pieter Timmers. Op dit moment coacht hij nog steeds het Belgische nationale team;

Wat is het geheim van succes? Wat is de rol van een coach, en bij uitbreiding een leidinggevende, in het behalen van persoonlijke successen? Hoe werk je naar een doel toe dat in eerste instantie niet direct voor het grijpen ligt?

Ronald Gaastra getuigt over zijn aanpak in het begeleiden van (top)sporters naar topprestaties, en legt op rustige manier uit hoe zijn no nonsense coaching geleid heeft tot uitermate hoge prestaties bij de atleten. Een inspiratie voor menig leidinggevende, alsof voor medewerkers zelf.