Flow – Marc Lammers

Marc Lammers, voormalig hockeycoach, veroverde vele internationale titels, waaronder het Europees, Wereld- en Olympisch Kampioenschap. Marc staat bekend om zijn pakkende uitspraken als ‘van vinken naar vonken’, ‘hoe krijg je het team in de flow’, ‘zonder innovaties word je nooit kampioen’, ‘van feedback naar feedforward’ en ‘van een acht een tien maken’. Doordat Marc op het gebied van coaching, leiderschap en innovatie niet stilzit, weet hij anderen te inspireren. In 2015 schreef hij samen met Ton Hendrickx het boek ‘Flow’.

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers en Ton Hendrickx bewijzen dat flow maakbaar is voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Maar hoe krijg je teams in een flow? Hoe krijg je je bedrijfsteam of organisatie in een flow? In de topsport komt het vaak voor, maar in de bedrijfswereld minder.

Aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen verklaren zij de groeiende kans om als team in een flow te komen. De effectiviteit van teamleden en het gezamenlijke resultaat verbetert hierdoor. Flow leidt tot winst.

Wil je kans maken op het boek ‘Flow’? SportSpreker mag één boek weggeven! Laat hier je contactgegevens achter en maak kans!

Sprekers in dit artikel