Fit en vol goede voornemens het nieuwe jaar in!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Daar horen goede voornemens bij. Ook dit jaar zijn er veel mensen met een aantal voornemens die er toe doen om er een spetterend 2018 van te maken! Wat zijn de goede voornemens van onze sprekers eigenlijk? SportSpreker vroeg aan Nicky DegrendeleTessa WullaertEline Berings en Aster Nzeyimana naar hun goede voornemens voor 2018. 

Nicky Degrendele
“Mijn voornemen in eerste plaats is mij in te zetten in alles wat ik doe als renster en als persoon. Om te inspireren en om deuren te openen. Voor mezelf en voor degenen die volgen. Daarnaast is het een droom en een doel om het best mogelijk voorbeeld te zijn aan jonge wielrenners en om een sprint cultuur op te starten voor Belgische jongens en meisjes.” 

Tessa Wullaert
”Mijn goede voornemen is om een voorbeeld te blijven en veel jonge meisjes aan het voetballen te zetten en te blijven inspireren.”

Eline Berings
“Mijn goede voornemen is om mensen te inspireren en motiveren. Om in zichzelf te geloven, ook als het wat minder gaat. Om groot te dromen, groot te denken en om te durven springen.”

Aster Nzeyimana
“Mijn goede voornemen van het jaar is nòg meer live voetbal kijken. Ik zit gemiddeld twee keer per maand in een voetbalstadion en ik had dat graag verdubbeld gezien. Het wordt een serieuze klus maar het zal me hopelijk wel lukken!”

Je fit voelen in het nieuwe jaar? Onze sprekers weten alles over jezelf fit voelen! Binnen de sport staan factoren als voeding, beweging, lichaam en geest centraal. Vitaliteit is tegenwoordig een belangrijk topic. Wat doet ‘goede’ voeding met je? Welke voeding moeten wij gebruiken om onze energie zo hoog mogelijk te houden? Hoe houd ik mijn lichaam fit, zelfs bij een zittende job? Hoe blijf ik de ganse dag mentaal alert?  Onze motivatiesprekers, zoals Sabine Appelmans, Servaas Bingé en Max Icardi, vertellen je hier graag meer over.

+ALT Sabine Appelmans