De beste nieuwjaars- en relatiegeschenken

Jouw bedrijf biedt kwaliteit? Wel, dan zou je relatiegeschenk naar klanten, partners en medewerkers die ook moeten weerspiegelen. In een wereld waar iedereen uniek wil zijn, wil jij ook relatiegeschenken geven die het onderscheid maken.

Hét ideale nieuwjaarsgeschenk
Maar wat is het ideale nieuwjaarsgeschenk voor een klant of werknemer? Hoe kan je origineel uit de hoek komen? En hoe zorg je ervoor dat je verrassing bij iedereen in de smaak valt?  Een keynote in combinatie met een boek van de spreker is origineel, motiverend, inspirerend en leerrijk voor zowel werkgever, werknemer, partner als klant. Of enkel een boek cadeau geven? Het is mogelijk! Hieronder geven we graag enkele tips waaraan je kan denken:

Sven Nys – Winnaars hebben een plan
Als sportman heeft Sven Nys een antwoord gevonden op tal van levensvragen. In ‘Winnaars hebben een plan’ vertelt Sven Nys hoe hij daar ook na zijn carrière de vruchten van blijft plukken en hoopt hij de lezer te stimuleren en te inspireren om het leven in handen te nemen én te houden.

Marc Lammers – Flow, van goed naar goud
Flow, van goed naar goud. Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers bewijst dat flow maakbaar is. Voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen verklaart hij de groeiende kans om als team in een flow te komen. De effectiviteit van teamleden en het gezamenlijke resultaat verbetert hierdoor. ”Wij zijn tot veel meer in staat dan we zelf denken. Jezelf overtreffen is niet langer een verrassing.” 

Luc Rademakers – Afspraak aan de meet
Opvallend veel topmanagers, bedrijfsleiders en ondernemers in Vlaanderen fietsen. In het weekend, voor en na het werk, de een al fanatieker dan de ander. Is dat toeval, of zijn er wel degelijk raakvlakken tussen vooruit willen op de fiets en willen groeien als ondernemer? In ‘Afspraak aan de meet’ worden cols bedwongen, grenzen opgezocht en verlegd. Wie fietst, maakt een oefening in zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en prestatiegerichtheid: capaciteiten die je stuk voor stuk helpen om een betere manager of ondernemer te zijn. Luc Rademakers leert je hoe je, als een echte flandrien, bouwt aan succes, het vasthoudt en het de baas blijft.

Paul Van Den Bosch – Egopreneur
Topsporters stellen alles in het werk om op het juiste moment te pieken, en gaan 100 procent voor het bereiken van hun topvorm. Maar op je werk en in het dagelijkse leven kan dat niet zomaar. Door altijd voor 100 procent te willen gaan, verstik je jezelf. Als je niet leert om ook voor jezelf te zorgen, houd je het niet vol. Paul Van Den Bosch helpt je met zijn boek ‘Egopreneur’ om een sterkere en veerkrachtigere ik te worden, beter te functioneren in de steeds complexere wereld, en daardoor beter te kunnen zorgen voor anderen. Door een echte egopreneur te worden, krijg je balans in je werk, in je gezin en in elk ander domein van je leven.

keynote