Moderatoren

Een goede moderator is van essentieel belang voor een goedlopend event. SportSpreker.be begrijpt dit en heeft een passend aanbod voor u. Wij zorgen ervoor dat uw evenement de best passende moderator krijgt. Een voorzitter die beschikt over de juiste persoonlijke kenmerken en de juiste vaardigheden om uw publiek te voorzien van de beste informatie.

Welke Moderator past bij uw evenement?

De keuze voor het organiseren van een event staat of valt bij een goed passende leider van de dag. Hoe verschillend kunnen persoonlijkheden wel niet zijn? Onze sportsprekers bezitten ieder over hun eigen verhaal, achtergrond, karakter en thema. Zoekt u bijvoorbeeld een voorzitter die vanuit motiverend perspectief de dag leidt of juist een moderator om uw publiek te enthousiasmeren of een gespreksleider die uw strak geplande schema aanhoudt?

De juiste match tussen voorzitter en evenement

Voor uw bedrijfsevenement is een professionele moderator essentieel voor een geslaagde afloop. Een voorzitter weet precies welke ingrediënten er nodig zijn om uw evenement kracht bij te zetten en om er een inspirerend event van te maken. Daarom is het van belang om de juiste persoon als voorzitter bij uw event te kiezen.
Zoekt u wellicht een spreker met een achtergrond als ondernemer of juist een voorzitter met een flinke dosis humor? Elke spreker heeft een uniek karakter en wij helpen u graag met het vinden van de beste match tussen voorzitter en evenement.

Wij kennen onze moderatoren als geen ander en helpen u dan ook graag verder een keuze te maken en adviseren u waar nodig. Uiteraard staan wij u ook graag te woord per telefoon of email voor een persoonlijk advies. SportSpreker is namelijk hét bureau voor sprekers uit de sport.

Bel Sportspreker

Buiten kantooruren
+32 498 306 744
Bel me terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vind uw spreker


Budget
Maximaal

Reviews

 • Enexis

  Enexis


  "SportSpreker heeft voortdurend op een zeer prettige manier meegedacht over de beste spreker voor ons bedrijf. Het resultaat was dat wij uiteindelijk een spreker hadden die perfect bij ons paste. "
 • Amgen B.V.

  Amgen B.V.


  "Een prettige vlotte communicatie en handelen snel. SportSpreker denkt goed mee en biedt ook andere opties. "
 • T-Mobile

  T-Mobile


  "SportSpreker handelt snel en vakkundig, fijn! "
 • Hampshire Hotels

  Hampshire Hotels


  "SportSpreker schakelt snel en is flexibel. We zaten direct op 1 lijn, prettig contact. "
 • Boskalis

  Boskalis


  "Het vooraf meedenken, welke spreker bij ons het beste past, heeft bijgedragen aan een succesvol seminar, waarvoor onze dank. "
 • Bilfinger

  Bilfinger


  "Een bedrijf waar afspraak afspraak is en zowel in de voorbereiding als in de nazorg een toonbeeld van professionaliteit. "
 • Keygene N.V.

  Keygene N.V.


  "SportSpreker levert goede service vanaf het moment van de aanvraag tot na de presentatie. Goede communicatie en oog voor detail. "
 • COMPAREX

  COMPAREX


  "Goede service en communicatie. Wij zijn zeer tevreden over SportSpreker. "
 • BNP Paribas

  BNP Paribas


  "We kunnen met volle overtuiging zeggen dat de samenwerking met SportSpreker als uiterst prettig ervaren werd! "
 • CAE Aviation Training

  CAE Aviation Training


  "Al na het eerste enthousiaste contact met SportSpreker hadden we besloten om een spreker in te huren; de heldere en op maat gemaakte offerte maakte dat wij uiteindelijk ook via hen een spreker hebben geboekt. "